Anguilla Autoverhuur

4.6 / 5

Gebaseerd op 203 beoordelingen

Zoek naar huurauto in Anguilla
Waar op te halen
Inleveren auto op andere locatie
Inleveren auto op andere locatie

We vergelijken alle autoverhuur in Anguilla!

Ons boekingssysteem vindt de laagste prijzen van de meeste autoverhuurbedrijven in Anguilla. Vergelijk alle toonaangevende bedrijven in Anguilla zoals; Hertz, Avis, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Europcar. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belastingen, pechhulp, luchthaventoeslag en onbeperkt aantal kilometers bij de meeste autoverhuurbedrijven.

We vergelijken aanbiedingen van verschillende autoverhuurbedrijven in Anguilla en vinden de beste tarieven voor huurauto's. Alle tarieven voor autoverhuur in Anguilla zijn gemiddeld 35% goedkoper dan direct boeken.

We bieden veel verschillende autoverhuur opties

Vraag dus een offerte aan en bespaar tot 50% voor uw huurauto in Anguilla

Anguilla huurauto - reisinformatie

Ontdek meer over Anguilla

Anguilla is een Brits grondgebied overzee, het is gelegen in het Caribisch gebied. Anguilla is ten oosten van Puerto Rico, dat is op de Maagden eilanden. Anguilla eiland is ca. twintig kilometer lang met een breedte van vijf kilometer. De hoofdstad van Anguilla is The valley. Het wordt geschat op een bevolking van 13, 500. De luchthaven die Anguilla serveert is de Clayton j. Lloyd internationale luchthaven.

Vervoerswijzen terwijl in Anguilla

In Anguilla is er niet veel openbaar vervoer. De enige manier om rond te krijgen is met behulp van de prijzige taxi's of u kunt gewoon een auto huren. Taxi's zijn beschikbaar, maar ze zijn zeer duur, is het mogelijk om te betalen voor een rit van een veerboot naar uw villa, een ritje van twee minuten kan $90 kosten. Autoverhuur in Anguilla is de beste keuze in tegenstelling tot taxi's om verschillende redenen. Wanneer jeeen auto huurt in Anguilla, is het belangrijk om te zetten in aanmerking haar terrein. De wegen in Anguilla zijn meestal vuil, zodat zou krijgen van een vier wheel drive auto ideaal

Er zijn vele autoverhuur diensten in Anguilla, en kunt u jeeps, bestelauto's of auto's van de meeste van de autoverhuurbedrijven. Terwijl u in Anguilla bent, is het mogelijk om een goedkope auto verhuur service te vinden. Dit is vooral zo als u een auto op wekelijkse basis huren. Om in aanmerking te tekomen om een auto te huren in Anguilla, zal van u worden verlangd dat zij een geldig rijbewijs uit uw land zodat u met een lokale drijvende vergunning die $20 kost kan worden uitgegeven. Deze vergunningen worden afgegeven bij de autoverhuur kantoren.

Wanneer je een auto huurt in Anguilla, zal dit niet alleen geld besparen maar u heeft ook de knas om zelf te bepalen naar welke bestemming u wenst te reizen op welk tijdstip. Gezien de grootte van Anguilla zal het niet lastig worden om het eiland gemakkelijk te verekennen na een dag of twee. U kunte eveneens met een huur auto vrij de restaurants en stranden bezoeken.

Plaatsen die u met uw huurauto bezoeken kunt

De restaurants

U kunt zelf rijden naar enkele van de 80 restaurants in Anguilla. In tegenstelling tot de meeste plaatsen zijn er geen snelle voedselverbindingen in Anguilla. Wat bent u gegarandeerd is uitstekend eten van een van de vele restaurants. U kunt rijden naar een van deze restaurants en genieten van verse vis gerechten, evenals een verscheidenheid aan gerechten op het menu.

De stranden

Er zijn ten minste 30 stranden in Anguilla. De meeste van deze stranden zijn afgelegen en de beste manier om er te komen is met een huurauto. Op de stranden zijn er een heleboel activiteiten die kunt u deelnemen aan. U kunt genieten van boot racen, Duiken, sportvissen, wandelen, vogels kijken, evenals het snorkelen. De mensen in Anguilla zijn ook onderhoudend en je bent waarschijnlijk te komen over een groep mensen hun gitaren, keyboards en muziek spelen op de stranden. Vergeet niet voor de verpakking van uw favoriete zwempak voor de stranden, er zijn geen naakt stranden in Anguilla.

Lees meer

Sommige van onze autoverhuur bedrijven zijn beschikbaar in Anguilla

We bieden een vergelijking van alle autoverhuur bedrijven in Anguilla:

Huurauto Beoordelingen

10 / 10 Aantal beoordelingen: 103

Autoverhuur feiten in Anguilla

 • Wat was de gemiddelde autoverhuur duur voor Anguilla in de maand april.

  In de maand april was de gemiddelde autoverhuur duur in Anguilla 5 dagen.

 • Hoeveel is de gemiddelde autoverhuur duur in 2024.

  De gemiddelde autoverhuur duur in 2024 is 5 dagen.

 • Wat is het meest geboekte autoverhuur type in Anguilla?

  Momenteel is de meest geboekte huurauto in Anguilla.

 • Wat is de prijs van een autoverhuur in Anguilla?

  De gemiddelde autohuur prijs was vorige maand 0 USD.

 • Wat is de gemiddelde dagelijkse prijs voor een huurauto in Anguilla?

  De gemiddelde huur prijs vorige maand was 0 USD per dag.

 • Wat zijn de beschikbare autoverhuur bedrijven voor Anguilla?

  De beschikbare autoverhuur bedrijven in Anguilla zijn: carnect, Thrifty, enz ...

Populaire autoverhuur locaties in Anguilla

Wij bieden de volgende Anguilla autoverhuur locaties

Luchthaven
 • Anguilla Luchthaven
Hotel Aflevering
 • Anguilla Hotelbezorging
Stad